28.11.2013

Kış Halleri


Aman da mutlu insan olalım, pozitif olalım günlerinden birinde daha, yine bloguma aylar sonra yazı yazmaktayım. Zaten bloguma yazı yazmak iki uç noktadayken mümkün bende; pek mutlu Deniz, dev mutsuz Deniz... Arada normal hayatını sürdüren Deniz ile pek tanışmamış olabilirsiniz bu yazılarda.
Bunu da bir yoluna koymalı, yeni yıl kararlarına yazmalı :)

Ne yedim, ne gördüm, nereleri gezdim acaba yazmadığım zamanda diye düşünürken imdadıma instagram yetişti. Pek de gezmemiş, yememişim açıkçası. Daha çok sevgili köpeğimle aynı ruh hali içinde geçirdiğim bir ara dönem olmuş. İkimizin de ruh halini sanıyorum bu fotoğraflar özetliyor :)




Arada birlikte eğlendiğimiz zamanlar da olmadı değil. Kara kış yurdumuz semalarına uğramadan önce güzel gezdik. Çocuklar gibi şendik!


Her yurtdışı seyahati gezme değil. Bu sefer iş için 5 günlüğüne Bratislava'ya gittim ve tek çektiğim fotoğraf otel odamdan bu fotoğraf oldu. Sanırım ne kadar sıkıldığımı anlatmam için başka söze gerek yok.


Kitap okudum bol bol... 
En güzel terapim..



Bütün bu mıy mıy ruh hali içerisinde bol bol hayal kurdum, her kişinin hakkı kış depresyonumu güzelce yaşadım, tadında bıraktım. 

Yeni yıl heyecanına yavaş yavaş geçelim derim, o daha güzel sanki:)




4 yorum:

böğürtlenlim dedi ki...

Ya bu pug..Biz de almayı düşünüyoruz..Nasıl bir cins..bakımı kolay mı..bir de takibe aldım blogu..güzel blog sevdim..ben de ziyarete beklerim..Ama pug hakkında yardımlarınız bekliyorum..

Deniz dedi ki...

Çok teşekkürler öncelikle!

En sevdiğim konu, seve seve yardımcı olayım :) Puglar için apartmanda bakımı en kolay köpek diyorlar, bence doğru. Yüzleri basık olduğu için solunumlarında sıkıntı olabiliyor, horlama vb durumlar söz konusu :) Bu nedenle de zaten aşırı hareketli hayvanlar değiller. Sokakta karşılaştığım pug sahipleri, köpeklerinin hiç havlamadığını sölüyor ama bizimki havlıyor :D Ama yine apartmanı rahatsız edecek gibi değil, anca dışarı çıkmak isteyince havlıyor :)
Obez olmaya müsaitler, biz beslenmesine ve yürüyüşlerine dikkat ediyoruz, öyle bir sorunumuz yok.
Çok sevgi dolular, aşırı zeki değil ama eğitiminde çok sıkıntı yaşamadık biz.
Sadece nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum ama her sabah ve her akşam ona mutlaka vakit ayıracak olmaktan emin olun. Biz 3 kişi kaldığımız evde bile zaman zaman zorlanıyoruz, büyük sorumluluk.
Herkes çalışıyor evde, bizimki zaten gündüz o nedenle sürekli uyku ve oyuncaklarıyla oyun modunda :)
Ama yine olsa yine pug sahiplenirim, böyle bir sevgi yok :)

Başka sorun olursa yardımcı olmaktan memnun olurum.
Sevgiler

böğürtlenlim dedi ki...

Çok çok teşekkür ederim bilgi için..Biz çalışıyoruz..Ama akşam yürüyüşe çıkarabilir ve vakit ayırabiliriz..ev bahçeli zaten sıkıntı olmaz sanırım..yavru bir tane bulursak hemen alacağız ama ailede doğmuş olsun istiyoruz..yani petshop tarzı bir yerden almak içimize sinmiyor..doğru mu düşünüyoruz bilmiyorum..

Deniz dedi ki...

Çok haklısın, ben de petshop tarzı yerlerden yana değilim her ne kadar bizim izo ordan alındıysa da :( hayvan siteleri, facebook gruplarını takip etmek lazım.
Bu arada bahçeli evse süper, mutlu bir köpek olacaktır :)

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...