7.01.2018

Yeni Hayat





Hayatı çok ciddiye almak ve almamak arasında kararsız kaldığım yıllar, yaşlar, sebep olan yaşanmışlıklar ve yeni heyecanlar...
Çok ciddi ve biraz da kafası karışık başladıysam sebebi var, hayatımda kocaman kocaman değişiklikler söz konusu.


İşim aracılığı ile bambaşka bir ülkede, yepyeni bir başlangıç söz konusu. Daha var, daha var derken bir anda zaman geldi.


Bu zamana dek ben de Emre de her zaman hayatımızın bir döneminde yurtdışında yaşamak istiyorduk. Pek çok neden var tabi bunun için; benim için en önemlisi ise sakin ve dingin bir hayat arayışı idi. Ruhum emekli diye hep diyorum değil mi, gerçekten de öyle :)
İstanbul'un trafiği, gündemi, koşturmacası ne kadar çok sevsem de çok yoruyor beni. Daha sakin ve koşturmacasız bir hayat fikri acayip heyecanlandırıyor.
Tabi eksiler, ah o eksiler.., İstanbul'da ben kendi çapımda sakin kozamı yaratmıştım, içinde canım ailem ve arkadaşlarım vardı. Hepsi ile her an görüşemesem de, hatta bazıları ile yılda 1-2 kez görüşecek bir hayat temposuna sürüklenmiş olsak da yine de orada ulaşılabilir olma hissi belki, belki o elini kolunu nereye koyacağını bilme hali, belki konfor alanı, tam adını koyamıyorum ama tüm bunlar ufak korkuları da getiriyor.


Ama ne yapıyoruz, cesur ve korkusuz oluyoruz, biraz da kaderci... Bu hayatımız için güzel, keyifli bir deneyim. Deneyeceğiz, göreceğiz, öğreneceğiz, canımız isterse vazgeçeceğiz belki de hep burada kalacağız. Ne öğrenmiştik, çok plan yapmayıp akışa bırakacağız.


İyileşme günlüğümü yazarken, bazı sevdiklerim, bazı yüzyüze tanımadıklarım ama kalben yakın hissettiklerim buralardan takip ederdi beni. Bu yeni macera ile bloga geri dönme kararı aldım ben de. Gözden uzak olsam da gönüllerden olmayayım diye :)


Yaşayalım görelim o zaman...



4 yorum:

hüznün tadı dedi ki...

Hoş geldin o zaman. Ses vermene sevindim. Yeni hayatın güzellikler getirsin sana.

Deniz dedi ki...

Çok teşekkür ederim! Sevgiler...

Ruhsuz Atmaca dedi ki...

Her şey güzellik getirsin. :) Yenilik iyidir.

Deniz dedi ki...

Çok teşekkürler :) Umarım öyle olur!

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...