12.03.2012

I Heart NY


Yaşıtım olan bütün dünya gençliği gibi bu meydanı, bu sokakları ezberlemiş iken, sırf izlediğim filmlerle neredeyse yol tarif edecek düzeydeyken yine de gittiğimde herşeyin yeni ve çok eğlenceli geldiği, hala rüyalarıma giren şehir New York.


Bu evlerden birinde oturuyor olsam, çok acayip bir hayatım olurdu diye düşünüyorsan yalnız değilsin. Bu evlerin önünden her geçen, bu evler gibi evlerde oturmuyorsa en az bir kez böyle dedi. 


Saatlerce bu baloncu amcayı izledim ve fakat fotoğrafta görüldüğü üzere yalnız değilim. Sonra zaten nice New York fotoğrafında bu balonculara rastladım. Central Park'ın olaylarından biriymiş. Güzel mi pek güzel! Her daim izleyici kitlesine sahip. I Love NY tshirtlerine bakarak bu da bir turist aktivitesidir efendim şeklinde güzide yorumumuzu yapalım.



Upper East Sider değiliz biz deyip Harlem'den Queens'e her yeri gezdik. Brooklyn dışında aradığımız hipster ruhuna ulaşamadık. Biz de Upper East Side'a dönüp frozen yoghurt yedik! Nitekim frozen yoghurtu bile nereden yememiz gerektiğini gelmeden biliyorduk.



Ve pek tabi bir turistin en sevdiği kişiler; sokak müzisyenleri... Nitekim "Oo Memo, burası NewYork, Amerika!"

2 yorum:

Deniz dedi ki...

New York a gitmeyi çok istiyorummmm :) bu yazıdan sonra bir kez daha iç geçiriyorum :)

Deniz dedi ki...

ben de ic gecirmelerdeyim :) bagimli olmamak elde degil!
Sevgiler!

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...